fredag 16. mai 2014

LANGREISTE BÆR MED RÅKREM

Deilig dessert i rødt, hvitt og blått.
Man må ikke ha en fantastisk kake til 17. mai. Man kan vel så godt servere denne deilige desserten til en kopp kaffe:-) Her med søte jordbær fra Nederland og like gode bjørnebær fra Mexico! Større bjørnebær har jeg aldri sett før! Og så toppet med en hjemmelaget fløyelsmyk råkrem! Bedre blir det ikke.

Til 4 personer

1 kurv jordbær, 400 g (eller bringebær)
1 pk. bjørnebær, 125 g (eller blåbær)

Råkrem:
2 eggeplommer
4 ss sukker
2 dl kremfløte

sitronmelisse
melis


1. Rens jordbærene og skjær dem i mindre biter hvis de er store. Skylle dem? Bjørnebærene gjør man ingenting med.
2. Pisk kremfløten til fløyelsmyk.
3. Vask vispene og pisk eggeplommer og sukker til tyktflytende.
4. Bland eggedosisen forsiktig med kremen, anrett maten som du vil og server straks.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...