søndag 4. mai 2014

SPICY STRIMLET SVINEKJØTT OG EGGNUDLER



Til 4 personer

Eggnudler til 4 personer
---
5-600 g strimlet svinekjøtt
1 løk eller et par sjalottløk  grovhakket
2 ss olje til steking
---
Rør sammen:
1 ss maizenamel
2 ss kaldt vann
4 ss soyasaus
2 ss flytende honning
---
2-3 cm finhakket ingefær eller 3-4 cm ingefærpaste
4 finhakkede hvitløkfedd
2 paprika, rød eller grønn, i strimler
2 dl vann
salt?
---
sesamfrø
tørket koriander eller persille

1. Stek kjøttet til gjennomstekt 3-4 minutter, i to omganger. Legg til side.
2. Stek løken på middels varme til myk, ha kjøttet tilbake i stekepannen.
3. Tilsett ingefær, hvitløk, paprika og vann.
4. Rør så inn melblandingen og la dette koke i 5 minutter eller til sausen har tyknet litt. Smak deg frem med evt. salt.
5. Kok nudlene etter anvisning på pakken (4 minutter).
6. Ved servering strø sesamfrø over og dryss gjerne litt grønt over nudlene.

Spicy og smakfullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...