tirsdag 3. juni 2014

MINIPOTETLEFSER (LOMPER) MED SMØREOST OG RUCCULA


Hjemmelagede potetlomper er SÅ mye bedre enn de du får kjøpt i butikken.. Oppskrift på lomper ser du HER.

De er fine å fylle med diverse godsaker. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Disse er fylt med en deilig urteost (1 1/2 ss pr. lompe) og ruccula, rullet sammen, delt i to og bundet sammen med en liten hyssingstump. En morsom måte å servere de på.

De kan serveres som en liten forrett, til grillmat, ved siden av en middagsrett eller som en liten aftensrett. Selvfølgelig kan de skjæres i mindre biter og legges utover på et fat som tapas. Hva med å legge noen røkelaksskiver på, tynne skiver av spekeskinke eller fenalår eller hva man måtte ønske.



Vil man ha noe godt til kaffen er jo smør og sukker deilig på lompene. Eller vaniljekesam og tynne skiver av søte jordbær..mmm..


Fylte små potetlefser, en kjempestor potet med en smørklatt på, rikelig med karamellisert løk og hjemmelaget eldhusrøkt bacon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...