søndag 3. august 2014

PIZZA MED PESTO, TOMAT OG PARMESANOST


Vegetarpizza med deilig bunn. Denne pizzadeigen var den mest fløyelsaktige jeg har vært borti, men så heter den også napolitansk pizzabunn.

2 pizzaer så store som stekebrettet. Se oppskrift og fremgangsmåte HER.

Server gjerne en god salat ved siden av.

Stekeovn 250 grader i 6-7 minutter eller mer til osten er smeltet og ytterkantene er gyldne.

Pizzafyll:
2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. Oppskrift ser du HER.
4 tomater i tynne skiver
4-5 dl finrevet parmesanost

1. Fordel fyllet utover de to pizzabunnene og stek en pizza om gangen på nederste rille i stekeovnen.
2. Skjær i snipper og server. Nam nam..







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...