onsdag 12. november 2014

PÅSKEDESSERT, APRIKOSSUPPE



Deilig suppe av tørkede aprikoser. Meget enkel å lage og kanskje en ny dessert?

Til 4 personer

175 g aprikoser
1 l vann
1 1/4 -1 1/2 dl sukker

1 1/2 dl kremfløte

1. Legg aprikosene i bløt i l kaldt vann natten over. Da forandrer de seg som du ser nedenfor.




2. Kok aprikosene i bløtevannet i 20 minutter.
3. Mos aprikosene med stavmixer, rør inn sukkeret og kok opp igjen. Rør til sukkeret er oppløst. Smak på suppen om du synes den er passe søt. Avkjøl.
4. Pisk kremen fløyelsmyk.
5. Server suppen lunken (eller kald) med en kremklatt på toppen. Nydelig og delikat.

Med rosépepper til pynt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...