fredag 28. november 2014

GRØNN SALAT MED BLUE CASTELLO OG HONNINGMARINERTE VALNØTTER


Denne salaten bør du unne deg snarest. Deilig til alle sorter stekt kjøtt og hvit fisk.

Du trenger:
grønn salat, crispi, bladsalat, hjertesalat el.l.
en god neve valnøttkjerner
4 ss flytende honning
blåskimmelost
balsamicoeddik, søt
olivenolje
salt
pepper

1. Bland valnøtter og honning i en liten bolle. La ligge til senere.
2. Skyll salaten, (slyng) eller tørk den godt.
3. Riv salaten i mindre biter i en bolle.
4. Skjær osten i små terninger.
5. Bland salat, nøtter og ost i salatbollen, drypp litt balsamicoeddik og olivenolje over. Dryss litt flaksalt og nykvernet pepper over og server.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...