søndag 2. november 2014

GULASJSUPPE MED KARBONADEDEIG OG RØDVIN


Deilig og smaksrik suppe med mange forskjellige krydderier. Lag gjerne dobbel porsjon så har du middag i morgen også, eller du kan fryse den.

Til 6 personer

1 pk karbonadedeig, 400 g
olje til steking
2 røde paprika i terninger
2 store løk i terninger
2 store poteter i terninger
2 fedd finhakket hvitløk eller 1 ts pulver
3 ss tomatpuré
2 ts paprikapulver
1 ts spisskummin/karve
1 ss oregano
1/2 ts pepper
2 ts sambal oelek eller mer pepper
1 l vann
2 terninger, kjøttbuljong
2 dl rødvin
litt sukker (1 ts eller 2)

1. Stek karbonadedeigen ved å hakke den i mindre biter, men ikke så smått som til kjøttsaus.
2. Tilsett paprika, potet, hvitløk, tomatpuré, krydderiene, buljongterninger og vann, og la dette småkoke i 15 minutter.



3. Hell i rødvin og smak suppen godt til. Litt sukker er også godt i denne retten for å runde av den litt syrlige smaken av tomatpuréen. Den skal være litt sterk.
4. Server ferskt brød til.

Nam nam...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...