tirsdag 11. november 2014

OVNSBAKT TORSK MED TOMAT OG FETAOST


Enkel, grei og veldig god torskemiddag. Denne liker hele familien, garantert!

Stekeovn 200 grader i 15-20 minutter

Til 4 personer

4 fine torskestykker
1 løk, grovhakket
olje
2 hvitløkfedd i skiver
1/4 ts chilipepper
1 boks hermetiske tomater, gjerne med chili
1 ts oregano
1 ts basilikum
1 ts persille
1 ts dill
1/2 pk fetaost, 100 g eller tilsvarende fra glass
1 dl eplejuice (hvitvin)
salt
pepper
1 ss sukker

poteter

1. Kok poteter.
2. Stek løk til blank og myk i 5 minutter.
3. Ha i hvitløk og chilipepper og stek 1 minutt til.
4. Tilsett eplejuice/hvitvin, tomater og krydder og la sausen koke i 5-10 minutter.
5. Knus fetaosten med en gaffel eller kniv og bland den i sausen. Kok opp.



6. Smak til sausen med salt, pepper og sukker.
7. Smør en ildfast form, legg fiskestykkene i og hell sausen over.



8. Stek midt i ovnen i ca. 15-20 minutter.
9. Fordel maten på 4 tallerkener og gled deg til måltidet:-)

Her med litt fløtestuet spinat, men det trengs ikke.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...