søndag 14. desember 2014

BIFFWOK


Denne middagen liker alle i familien. Rask og lett å lage er den, også. Kan òg lages uten kjøtt, men da tar man flere grønnsaker. Ekstra enkel å lage blir det når man som her bruker ferdig woksaus. Den var veldig god.

Til 4 personer

400 g biffkjøtt i strimler 1 x 5 cm
1 dl solsikkeolje eller annen olje
1 gul paprika i strimler
1 rød paprika i strimler
1/2 purre i tykke skiver
1 rødløk i båter
2 pk woksaus
---
eggnudler til 4 personer kokes etter anvisning på pakken

1. Skjær opp kjøtt og grønnsaker.


2. Sett over vann til nudlene og kok dem når det er tid for det. De skal kanskje koke i bare 4 minutter.
3. Varm opp olje i en wokpanne eller vanlig, litt stor stekepanne. Du må ha god varme når du skal steke. Stek kjøttet, kanskje i to omganger. Legg til side.
4. Demp varmen litt og stek løk og purre et par minutter. Ha i resten av grønnsakene og stek disse 1 minutt før du har kjøttet tilbake i stekepannen. Hell i woksausen, bland godt og varm det opp fort og server med en gang. Grønnsakene skal være crispi så de må ikke steke lenge. Heller for lite enn for mye.

Smakfullt.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...