fredag 12. desember 2014

JULETAPAS 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7



Deilige små munnfuller som er fine å servere til velkomstdrinken i juleselskapet.

Tapas 1: Flatbrød, blåskimmelost (her en smørbar type), kryddersildfilet og honningmarinerte (Akasiehonning) valnøttkjerner bygges i høyden.


Tapas 2: Tørkede aprikoser, sylte og stenfrie svisker bygges i høyden og festes med en liten pinne.



Tapas 3: Flatbrød, rødbet(-/silde)salat og kryddersildfilet bygges i høyden. Pyntes med grønt.


Tapas 4: Flatbrød, rødbetsalat, grønn asparges (kokt i 4 minutter, avkjølt i kaldt vann) og sylte bygges i høyden.


Tapas 5: Grønn asparges (kokt i 4 minutter, avkjølt i kaldt vann) og parmesanost pakkes/rulles inn i en spekeskinkeskive.



Tapas 6: Spekeskinke og persimon. Rull eller brett skinkeskiven og fest den med en pinne på en båt persimon. Salt og søtt er godt sammen.


Tapas 7: Brie med fikenmarmelade. Skjær små terninger av osten og legg litt fikenmarmelade oppå.
Oppskrift på fikenmarmelade ser du HER.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...