torsdag 8. januar 2015

5-OM-DAGEN-KJØTTSAUS MED KANEL



Mer enn et Kinderegg..

Til 4-5 personer

1 pk kjøttdeig, 400 g
1 løk, grovhakket
2 selleristilker i skiver 1 cm
1 paprika i terninger 1x1 cm
1 gulrot, grovrevet
olje
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
2 grønnsakbuljongterninger
3 dl vann
1 ts kanel
salt
pepper
1-2 ss sukker

pasta eller ris eller potetmos eller potetpai eller godt brød

1. Stek alle grønnsakene samtidig i stekepannen ca. 5 minutter. Legg over i kjele.


2. Brun kjøttdeigen med kanel mens du hakker den i mindre biter. Legg over i kjelen med grønnsakene. Ved å steke krydder kommer smaken bedre frem.
3. Tilsett tomater, vann og knuste buljongterninger og la det koke noen minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
4. Server kjøttsausen med godt tilbehør. Jeg hadde potetpai ved siden av. Oppskrift HER.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...