søndag 25. januar 2015

BAKT POTET MED CRÈME FRAÎCHE, BACON OG FARGERIK TOMATSALAT



Enkel og mettende middag med en stor potet til hver og godt tilbehør. Små tomater i fire forskjellige farger, rød, grønn, gul og oransje, er uimotståelige. Søte å se på og søte på smak.

Stekeovn 200 grader i 1 1/2 - 2 timer.

Pr. person:
1 stor potet
2-3 ss crème fraîche
3-4 skiver bacon
fargerike grønnsaker til salat
salatdressing
persille

1. Pakk poteten i folie og legg i stekeovnen. Prøv med en strikkepinne etter en stund hvor langt den har kommet i "kokeprosessen". For kortere baketid kan den halvkokes først.


2. Stek bacon.
3. Lag salat.


4. Skjær et kryss i den ferdige poteten og legg rikelig med crème fraîche på. Server det andre ved siden av og kos deg med maten. Ikke spis for fort..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...