mandag 5. januar 2015

BARILLA FULLKORNPASTA MED HVIT SAUS OG RØKELAKS


Fullkornpasta  -  et sunnere alternativ.

Til 4 personer

300 g fullkornpasta

røkelaks i skiver 

Hvit saus:
1 ss smør
4 stilker vårløk i ringer
2 ss hvetemel
5 dl fløte- og melkeblanding
2 dl revet ost (parmesan, cheddar, gouda el.l.)
salt
pepper

revet ost

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og rør 1 ss olje inn i pastaen så den ikke kleber seg så lett.
2. Surr vårløken i smør på middels varme til myk. Dryss i hvetemel, rør det godt inn og hell i alt det flytende med en gang. Skru opp varmen litt og rør godt. La dette koke i minst 5 minutter for at det ikke skal smake mel av sausen. Rør inn osten så den smelter. Smak til med salt og pepper.






















3. Legg pasta på tallerkenen, hell saus over og legg røkelaks på toppen. Dryss litt revet ost over.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...