tirsdag 6. januar 2015

SUPPE MED KARRI, TORSK OG LOBNOBS


Produktinformasjon om LobNobs kan du lese på bildene nedenfor, eller logge inn på hjemmesiden til produsenten. http://sibelia.no/



I dag ble det en fiskesuppe uten grønnsaker, men god likevel. LobNobs smaker godt av fisk og er velegnet til salater og smørbrød, pasta og supper, fiskegrateng og omelett m.m. Det er bare å tine "fisken", så er den klar til bruk som den er. Lettvint og godt.

Til 4 personer

2 ss smør
1 ss karri
1 ts paprika
1 ss hvetemel
1/2 dl langkornet ris
8 dl vann+melk (4+4)
2 fiskebuljongterninger
1/2 ts hvit pepper
2 dl fløte
2 ts sukker

200 g torsk i terninger 2x2 cm
1-2 pk LobNobs

dill eller persille

godt brød

1. Kok ris i egen kjele.
2. Fres karri og paprika i smør på middels varme i 1 minutt, da får man frem den gode kryddersmaken.
3. Dryss over hvetemelet og rør godt.
4. Hell i vann- og melkeblandingen og knus buljongterningene i. La suppen koke i minst 5 minutter så melsmaken forsvinner.
5. Hvis du har frossen fisk er det smart å skjære den opp halvtint. LobNobsene er allerde i biter.


6. Ha i kokt ris og fløte og smak suppen til før resten tilsettes. Ha i tint torsk og tinte LobNobs og la trekke i 5 minutter uten nevneverdig røring. Lobnobs går veldig lett i stykker.
7. Server suppen i suppetallerkener med litt grønt dryss på toppen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...