søndag 4. januar 2015

HJORTECARPACCIO MED PEPPERROTKREM OG RISTEDE PINJEKJERNER

 
En ekstra fin forrett med hjemmelaget eldhusrøket hjortefilet. Jeg er så heldig å kunne bestille varer fra Paales eldhus.

Med bare noen få ingredienser tryller man her frem en eksklusiv liten tallerkenrett.

Du trenger:
saltet, røket, speket hjortekjøtt (spekeskinke eller fenalår)
crème fraîche
pepperrot på tube

avocado (kan sløyfes)

pinjekjerner

litt grønt

1. Skjær kjøttet løvtynt opp med en sylskarp kniv eller med en god brødskjæremaskin.
2. Rist pinjekjerner lett i stekepanne uten fett. Avkjøl.
3. Rør crème fraîche sammen med pepperrot på tube (til 4 personer: 4 ss cr.fr.+1 ts pepperrot). Hvor sterk smak man vil ha på dressingen er individuelt.


4. Anrett maten på tallerkener og server en lekker liten forrett.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...