mandag 26. januar 2015

HONNINGMARINERTE JORDBÆR OG FIKEN MED KREM


Jordbær spiser vi vanligvis om sommeren og fiken til jul. Her har jeg begge deler og ikke er det verken sommer eller jul...

Du trenger pr. person:
4-6 store jordbær avhengig av størrelsen, i skiver
4 (tørkede) fiken, delt i fire, fjern stilken
2 ss honning

kremfløte

1. Varm opp honningen i en kjele på svak varme.
2. Ha i frukten og rør så den blir dekket av honning rundt det hele. Frukten skal ikke varmes opp.

Store og flotte jordbær fra Huelva, en region som grenser til Portugal i sør-vest Spania. Fiken fra Valencia.


3. Legg desserten opp på tallerken og legg en stor kremklatt på toppen. Krem er nødvendig her, for desserten er ganske søt. Smaker kjempegodt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...