søndag 25. januar 2015

SPIRALPASTA MED BLÅSKIMMELOSTSAUS, (SPANSK) SKINKE OG FARGERIKE TOMATER


Denne middagen tar ikke lengre tid å lage enn koketiden for pasta, for mens pastaen gjør seg ferdig gjør du i stand de andre ingrediensene.

Til 2 personer

pasta til 2 pers.
2 dl fløte
4 ss smørbar blåskimmelost
4-6 skinkeskiver
litt revet parmesanost
fargerike salatgrønnsaker

godt brød til evt.

1. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, ha i pastaen og kok etter anvisning på pakken.


2. Hell fløte i en liten kjele, varm opp og rør inn så mye blåskimmelost at du synes sausen smaker godt. Jeg hadde en smørbar type som ikke er veldig sterk på smak. Dette bør ikke koke, for da kan sausen skille seg.


De søteste små tomater i fargene rød, grønn, gul og oransje.
3. Server pastaen med sausen oppå og det andre ved siden av. Garantert god middag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...