mandag 26. januar 2015

STEKT CHORIZOPØLSE OG HVITLØK MED SALAT OG BRØD


Typisk spansk mat som smaker kjempegodt.

Du trenger:
chorizopølse
hvitløkfedd
olje til steking

fargerik salat (f.eks. vårsalat og små tomater i fire forskjellige farger)

godt brød

1. Hvis pølsen er rå, bør den kokes først. Ta av skinnet og skjær i skiver, 1 cm.
2. Stek pølseskivene i olje på middels varme. Chorizopølsene er farget med paprika, derav den flotte rød fargen som pipler ut av dem under steking.
3. Ha i hele hvitløkfedd og stek dem litt sammen med pølsene til slutt. Vi var 2 personer til middag og jeg hadde alle feddene fra en hel hvitløk. Det smaker ikke sterkt av hvitløken når den blir varmet opp.


4. Server maten på tallerken med en fargerik salat dryppet med extra virgin olivenolje og godt brød til. Garantert nydelig middag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...