tirsdag 3. februar 2015

SPANSK REKEOMELETT


En fin liten rett når man er litt småsulten.

Til 4 personer

4 egg
4 ss kaldt vann
2 ss hvetemel
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 ts timian
1/2 purre, det grønne i tynne ringer
3-4 ss olje til steking
250 g kokte, rensede reker

blandet salat

godt brød

1. Stek purren på svak varme til den er blitt myk, men ikke brun.
2. Bland med håndmixer egg, vann og mel. Rør inn salt, pepper og timian.
3. Hell røren i stekepannen og fordel rekene utover. La dette stå å steke på middels varme med lokk, f.eks. et stekebrett. Omeletten skal ikke snus. Lag gjerne noen hull i omeletten med et egnet redskap etter hvert så det flytende kommer underst og blir stekt. Kan gjerne gjenta dette et par ganger.


4. Skjær omeletten opp i pizzastykker til servering. Med litt grønnsaker og godt brød til er dette en fin liten rett til frokost, lunsj eller aftens.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...