onsdag 18. mars 2015

SVINEKOTELETTER MED RØDKÅL OG MANDELSMØR


Rødkål lager du enkelt selv. Se HER. Hvis ikke, kjøper du den ferdig laget. Kan også bruke vanlig surkål, men den rød fargen er mer dekorativ.

1 svinekotelett pr. person.
salt
pepper
smør til steking
1 neve mandler, grovhakkede
rødkål eller surkål
poteter

Sett over potetene først.

1. Stek krydrede koteletter på middels varme ca. 4 minutter på hver side, eller til gjennomstekte.
2. Varm evt. opp rødkålen.
3. Server kotelettene på tallerkener. Brun forsiktig litt mer smør og stek mandlene i dette i 10-15 sekunder. Legg mandler oppå kotelettene og hell sjyen ved siden av. Deilig middag med rødkål og poteter til.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...