fredag 15. mai 2015

BLÅ KONGO - BLÅ POTETER


Da jeg var i Mathallen i Oslo for litt siden kom jeg over disse blå potetene. Jeg hadde hørt om de blå knollene før, men aldri sett snurten av dem i noen butikker. Jeg elsker å gå i matbutikker og Mathallen var en stor opplevelse. Der kan man jo både kjøpe utrolig mye spennende med seg hjem og smake på noe av det som serveres i de mange bodene/restaurantene.

Dette blogginnslaget tar ikke for seg tilberedningen av noen av de andre ingrediensene, så som norsk "WAGYU"-biff, forøvrig kjøpt på Maschmanns Matmarked på Skøyen, (også en spennende butikk), stekt sopp, stekt sjalottløk, stekt søtpotet i skiver og stekte sukkererter.

Blå Kongo kokes med skallet på like lenge som de vanlige potetene vi bruker. Vil du lage stappe av dem skrelles de etter koking, og så lages stappe på vanlig måte. Fargerikt tilbehør, kan man si:-)

Potetene smaker veldig godt! Kjøp noen når du ser dem.

Sjekk de fargene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...