fredag 29. mai 2015

FROKOSTBLANDING MED CORN FLAKES


Hvorfor ikke lage sin egen frokostblanding? Da har man full kontroll med hva den inneholder. Enkelt er det, òg. Bland gjerne i noen tørkede frukter etter steking eller server bær eller oppskåret frukt til.

Stekeovn 190 grader i 9-10 minutter

Til 1 stor langpanne:
3 ss smør eller olje
5 ss honning
4 dl store havregryn
4 dl corn flakes
1 dl solsikkekjerner

1. Smelt smør og honning på svak varme og rør inn grynene.


2. Fordel blandingen utover i en langpanne.


3. Stek i 9-10 minutter, men rusk litt i det et par ganger i løpet av steketiden.
4. Avkjøl og oppbevar det i tett forpakning. Deilig til yoghurt eller melk.

En fin start på dagen.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...