onsdag 10. juni 2015

SVINEKOTELETTER MED APRIKOS- OG PEANØTTSAUS


Her er det ikke kjøttet som er i fokus, men tilbehøret. En spennende vri med aprikos- og peanøttsaus til. Enkel og rask middag på en travel hverdag eller til søndags, for den saks skyld.

Til 4 personer

4 svinekoteletter
smør
salt
pepper
4 champignoner delt i 4
olje
1 appelsin i skiver
grønne salatblad

Aprikos-/peanøttsaus:
2 dl aprikossyltetøy
2 ss peanøttsmør
1 ss hakket frisk koriander eller 1 ts tørket

Poteter eller ris

1. Sett over poteter eller ris.
2. Bland syltetøy, peanøttsmør og frisk koriander og rør det jevnt, kanskje med håndmixer. Jeg blandet ikke inn koriander, men strødde over tørket ved servering.


3. Stek soppen i olje i 5 minutter, legg til side.
4. Stek kotelettene i smør 3-4 minutter på hver side på middels varme. Krydre. Kok ut stekepannen med litt vann så får du god sjy. Smak den evt. til med litt soyasaus. Legg på tallerkener.
5. Legg resten av maten på tallerkenene og server umiddelbart. God middag!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...