onsdag 26. august 2015

SALAT VALENCIA


Dette er en frisk og god salat som passer ypperlig til stekte svinekoteletter eller stekt kylling. Salaten er også god til spekemat.

Til 4 personer

3 appelsiner i tynne båter
2 tomater i tynne båter uten kjerne
1 rødløk i halve ringer
1 avocado i terninger
2 dl manchegoost i terninger eller vanlig norsk Norvegia
2 dl oliven, grønne eller sorte, uten sten
2 ss finklippet mynte
---
Dressing
2 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik, sherryeddik eller sherry
2 ss appelsinjuice
1 hvitløkfedd, knust

mynte til pynt

godt brød

1. Bland appelsiner og grønnsaker i en bolle.
2. Rør sammen dressingen og hell den over salaten. Bland det godt og la stå og trekke i 10 minutter.



3. Server salaten til stekte retter av svin eller kylling.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...