søndag 13. september 2015

RUCCULA-, APPELSIN- OG KIWISALAT


Denne friske salaten er meget godt egnet til fenalår, spekeskinke, chorizo el.l. Ikke inneholder den mange ingredienser, heller. Prøv den du, også, med godt brød til.

Til f.eks. 4 personer trenger du:
1 pk ruccula
2 appelsiner
2 kiwi
balsamicoeddik
god olivenolje
evt. litt honning
nykvernet pepper

tynne skiver av fenalår, spekeskinke, spansk pølse el.l.

1. Skrell appelsinene og forsøk å få vekk så mye som mulig av det hvite. Del i båter, del båtene i to på langs. Da blir det fine snittflater som legges med denne siden opp.
2. Skrell kiwiene og skjær dem i båter.
3. Fordel alle ingrediensene på tallerkenene og ringle over litt balsamicoeddik og honning. En runde med pepperkverna til slutt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...