mandag 14. september 2015

SALTE MANDLER


Salte mandler er en god avveksling fra salte peanøtter, chips o.l. Disse er en del av tapasbildet i Spania. Enkelt å lage - deilig å spise.

Stekeovn 190 grader i ca. 20 minutter

Til en liten porsjon brukte jeg:
2 dl mandler
2 ss olivenolje
1 ts grovt salt
1/2 ts spisskummin eller paprika

1. Smør oljen utover i en liten ildfast form. Ha i mandlene og rør i dem så alle mandlene blir oljet.


2. Sett formen i stekeovnen og rør i mandlene to ganger i løpet av steketiden.
3. Hell mandlene ned på kjøkkenpapir som trekker olje til seg, men ikke tørk av mandlene.


4. Ha mandlene over i en bolle mens de ennå er varme, tilsett grovt salt og spisskummin. Bland det godt sammen med en skje.
5. Server salte mandler som snacks til noe godt å drikke;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...