søndag 13. september 2015

TOMAT-, MOZZARELLA- OG AVOCADOSALAT


En sunn salat til lunsj, enten som en ren vegetarrett, eller med f.eks. spekemat, røkelaks m.m. til, og selvfølgelig godt brød.

Til f.eks. 4 personer trenger du:

4 tomater i skiver
1 pk mozzarellaost i skiver
1 moden avocado i skiver
1/2 rødløk i tynne ringer
2 cm hakket, fersk ingefær
tørket koriander eller persille
4 ss god olivenolje
2 ss honning
litt sitronsaft, valgfritt
ørlitt salt
litt kvernet pepper

*Avocadoen deles i to på langs, vri halvdelene hver sin veg og åpne frukten. Sett en kniv hardt ned i stenen, pass fingrene, vri rundt og stenen løsner lett. Ta forsiktig av skallet og skjær i skiver.

1. Legg ingrediensene lagvis som vist på bildet, ringle over olje, sitronsaft og honning, og krydre.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...