søndag 25. oktober 2015

PIZZA MED BUTTERDEIGBUNN



God og mettende pizza med bunn av butterdeig. Meget enkelt, men ganske mektig.

Oppskriften kan enkelt flerdobles etter hvor mange som skal spise.

Stekeovn 225 grader i 12 minutter midt i ovnen

Pr. person trenger du:
1 butterdeigplate
1/2 dl crème fraîche, helst lightversjonen
1 middels champignon i skiver/biter
1/4 løk, grovhakket
olje til steking
1/2 dl finrevet parmesanost
---
1/2 vårløk i tynne ringer

1. Stek sopp og løk til myke.
2. Tin butterdeigen og kjevle den til noe større, ca. 4 cm bredere og lengre, og legg den på bakepapirkledd stekebrett.
3. Smør crème fraîche utover, fordel grønnsakene på og dryss parmesan på toppen.



4. Stek midt i ovnen. De hever seg mye, men faller noe sammen etter hvert.



5. Før servering dryss over vårløk. Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...