fredag 6. november 2015

OVNSBAKT ØRRETFILET MED KOKOSMELK OG DILL


Mat som gjør seg ferdig i stekeovnen er helt supert. Fisken som her koker i kokosmelk blir både mør og saftig. Vi hører stadig at vi spiser for lite fisk, så her kommer en god oppskrift på en lettvinn fiskemiddag.

Stekeovn 200 grader i 20 minutter i ildfast form

Til 4 personer

4 porsjonsstykker av ørret eller laks uten skinn og ben
smør til formen
salt
pepper
strøkavring
1 boks kokosmelk, 4 dl
2 ss sitronsaft
1 pk frisk dill, klippet

Salat
1 appelsin i terninger
1/2 agurk i terninger

poteter

fingersalt

1. Smør en ildfast form med smør.
2. Ha strøkavringen på en flat tallerken. Salte og pepre fisken og vend den i kavringen. Legg stykkene i formen.
3. Hell kokosmelk rundt og ringle noen ss sitronsaft over. Fordel dill utover.



4. Sett formen på nederste rille i stekeovnen, 200 grader, og stek fisken i 20 minutter.
5. Kok poteter og skjær opp til salaten.
6. Legg maten opp på tallerken og dryss ørlitt fingersalt over. Guten Appetit!

God og sunn middag.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...