mandag 25. april 2016

SVINEWOK OG RISNUDLER


 Det er ofte greitt med middager som er raske å lage. Dette er en sånn en...Det tar toppen 1/2 time fra begynnelse til ferdig resultat.

Til 4 personer

500-600 g strimlet svinekjøtt
3 ss olje (og 1 ss smør) til steking
3/4 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts paprika
---
4 ss teriyakisaus eller 2 ss soyasaus
4 ss appelsinjuice

1 rød paprika i strimler
1 gul paprika i strimler
1 stor løk i smale båter
olje til steking

1 pk risnudler eller ca. 200 g kokes etter anvisning på pakken (skal bare trekke i kokende, lettsaltet vann i 4 minutter)

tørket koriander- eller persilledryss

1. Stek kjøttet på middels varme til det har skiftet farge. Krydre og legg til side.
2. Stek alle tre grønnsakene i fettet etter kjøttet i ca. 5 minutter. Snu det ofte.
3. Ha kjøttet tilbake i stekepannen og tilsett teriyakisaus og appelsinjuice og la det småsteke noen få minutter så alt blir skikkelig gjennomvarmt.
4. Tilbered risnudlene som angitt på pakken.


5. Legg nudlene på tallerken og topp med svinewoken. Ringle det flytende fra stekepannen rundt maten.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...