onsdag 11. mai 2016

MAROKKANSK LUNSJ


Fargerike saker og spennende smaker! Super lunsj:-)

Til 2 personer

1 rødløk i tynne ringer
1 hvitløkfedd, finhakket
1/2 rød chili uten frø, finhakket
1/2 ts spisskummen
1/2 ts ingefær
1 ts paprika
1/4 ts salt
8 små tomater delt i to på tvers
3 ss olje til steking
---
2 egg
evt. noe grønt til pynt
brød

1. Stek løk og hvitløk med alle krydderiene i olje et par minutter på middels varme til løken er litt myk. Bruk stekepanne. Rør i det så alt blander seg godt. Det dufter deilig!


2. Stek tomatene med et par minutter før du knekker eggene oppi det hele. Legg gjerne på lokk så eggehviten også stivner.




3. Legg ett egg og halvparten av blandingen på et stykke brød, eller server brød ved siden av.
Garantert velsmakende lunsj.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...