onsdag 11. mai 2016

TAGLIATELLE MED RATATOUILLE


Skulle du ha litt igjen av flere ulike grønnsaker som kunne være greitt å få brukt opp, da lager du ratatouille. Det er smakfullt og meget sunt. Dette ble en deilig vegetarmiddag. med 7-om-dagen;-)
Men du bruker selvfølgelig de grønnsakene du har. Jeg hadde disse i dag.

Ratatouille til 4 personer:
1 løk, grovhakket
4 vårløk i skiver
4 ss olje til steking
2 stilker selleri i skiver
1/2 squash i terninger 1 cm
1 rød paprika i terninger 1 cm
1 blomkålhode deles i buketter
1 boks tomater
1/2 ts salt
1/4 ts chili powder
1 ts spisskummen
2 ss honning (for å dempe den syrlige smaken på tomatene)

Tagliatelle - jeg beregner 3 nøster til hver - kokes etter anvisning på pakken

Parmesanost

1. Sett over lettsaltet vann til pastaen og kok etter anvisning på pakken.
2. Stek løk og vårløk på middels varme til løken er blank. Tilsett resten av grønnsakene, og stek i noen minutter.
3. Ha i tomater og kok alt sammen i ca.10 minutter til grønnsakene er nesten møre. De kan godt gi litt tyggemotstand.


4. Krydre ratatouillen med salt, chili powder og spisskummen, og smak til med honning.
5. Anrett pastaen på tallerken og legg en god porsjon grønnsakblanding oppå. Dryss revet parmesanost over. Uhm..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...