onsdag 1. juni 2016

INNBAKT KJØTTSAUS


Det er ingen spesiell oppskrift på innbakt kjøttsaus. Her vil jeg bare vise hvordan det kan gjøres.

Lag en loffdeig og en god krydret kjøttsaus som ikke er for rennende.

Stekeovn 200 grader i 25 minutter midt i ovnen

Loffdeig
Kjøttsaus
Parmesanost eller annen ost
Melk til pensling

1. Når deigen har hevet for annen gang hvelver du den ned på bakebordet. Har du mye deig kan du dele den i to. Ikke kna den noe særlig for da blir den vanskeligere å kjevle.
2. Kjevle et rektangel på ca. 25 (b) x 30 (l) cm og skjær strimler som du ser på bildet.


3. Legg på avkjølt kjøttsaus og dryss ost over.


4. Rull fast sammen til omtrent der strimlene begynner. Legg strimlene rundt pølsen og fest de på undersiden.


5. Legg pølsen over på bakepapir og form dem som en bue. Dekk den til og sett til heving 20-30 minutter på et lunt sted.


6. Pensle med melk og stek som angitt ved 200 grader i 25 minutter midt i ovnen.



* Må gjerne lage en god blandet salat til. Deilig mat til når som helst, servert varm eller avkjølt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...