tirsdag 19. juli 2016

SPAGHETTIOMELETT MED BLÅSKIMMELOST OG TOMATSAUS


Dette høres litt rart ut så derfor måtte jeg prøve hvordan det smakte. Og tro det eller ei, det ble en helt ok lunsjrett. Godt brød til gjør seg også. Jeg laget amerikanske popovers til;-)

Til 4 personer

125 g spaghetti kokes etter anvisning på pakken og skylles i kaldt vann

Omelett:
4 egg
1 pk blåskimmelost, 150 g, romtemperert
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss smør til steking

Tomatsaus:
1 rød paprika
2 ss olivenolje
1 boks/pk grovhakkede tomater
litt salt
litt pepper
1 ss soyasaus
1-2 ss sukker

godt brød

1. Begynn med tomatsausen, for den skal stå å koke en stund. Skrell paprikaen med potetskreller og skjær den i terninger. Stek den i olje noen minutter før du tilsetter tomatene. La dette stå å småputre en halv times tid uten lokk, da blir den litt fyldigere. Smak sausen til med krydder og sukker.



2. Kok spaghetti, avkjøl i kaldt vann.
3. Bland ingrediensene til omeletten, bruk håndmixer og prøv å få knust osten mest mulig.
4. Smelt smør i stekepannen på middels varme og ha i spaghettien. Hell røren over, stek til eggene begynner å stivne, snu omeletten ved å la den gli over på et stort lokk, legg stekepannen over og snu fort rundt og stek den ferdig ett minutt eller så. Legg omeletten på fat og skjær i snipper. Server tomatsausen ved siden av og godt brød.






Med amerikansk popover.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...