torsdag 21. juli 2016

SVINEWOK MED INGEFÆR, CHILISAUS, BANAN OG CASHEWNØTTER


Denne middagen lager du på nesten null komma null...hvis du har ingrediensene, da, vel å merke:-)
God og sterk smak, men styrken kan du jo bestemme selv.

Til 4 personer

1 ytrefilet av svin, ca. 600 g, i strimler
2 ss hakket frisk ingefær
olje
5-6 ss søt chilisaus
2 bananer i skiver
1 dl cashewnøtter
1/2 dl vann

nudler eller ris eller pasta til 4 personer kokes etter anvisning på pakken

1. Skjær ytrefileten i 1 cm tykke skiver som deretter skjæres i tynne strimler. Skrell ingefæren og skjær i tynne skiver og hakk dem.
2. Sett over vann til nudlene og kok dem etter anvisning på pakken.


3. Stek kjøtt og ingefær på ganske sterk varme. Kanskje må du steke kjøttet i to omganger.
4. Rør i chilisaus, så mye du synes, den er noe sterk. Ha i bananskiver og cashewnøtter og bland alt godt. Nå bør det ikke steke lenger for da blir bananskivene bløte. Server maten på tallerkener, kok ut stekepannen med litt vann og hell sjyen over maten. Enklere blir det ikke. Kjempegodt og ferdig i en fei!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...