lørdag 24. september 2016

FISKEPUDDINGHAMBURGER


Varier med fiskepudding! Dette ble en høydare, bare prøv!

Pr. person brukte jeg:

1 hamburgerbrød
1 tykk fiskepuddingskive, 1 1/2 cm
4 skiver agurk
3 skiver tomat
honningglasert rødløk
---
Hamburgerdressing kan være enten majones eller bare rømme eller crème fraîche, eller som her 1 dl rømme rørt sammen med 1 ss tyttebærsyltetøy.

Med litt planlegging baker du de deiligste hamburgerbrød selv. Eller for all del bare kjøp dem.

1. Skjær rødløk i tynne ringer og stek i olje til myk og blank. Rør inn 1 ss honning til slutt.
2. Skjær opp agurk og tomat i tynne skiver.
3. Skjær fiskepudding i tykke skiver på 1 1/2 cm, stek i olje til de har fått litt stekeskorpe på begge sider og er blitt gjennomvarme.


 4. Varm opp hamburgerbrødet litt, del det i to, legg på agurk, tomater, fiskepudding og løk. Legg "lokket" på eller sett det inntil. Server den dressingen du ønsker ved siden av.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...