søndag 11. september 2016

TORTILLALEFSE MED STEKT LAKS OG SALAT


Tortillalefser kan brukes til mer enn taco. Du vil helt sikkert like denne utgaven med laks og salat.

Til 4 personer

4 tortillalefser

4 porsjonsstykker laks ca. 600 g i terninger 2 cm
salt
olje til steking

Salat:
1 mango eller 2 nektariner i små terninger 1 cm
1 bunt vårløk i tynne ringer
1 stor tomat i små terninger eller noen cherrytomater delt i mindre biter
1 avocado i små terninger 1 cm
1 ss sitronsaft
1 ss flytende honning
1 ss olje

crème fraîche

1. Lag salaten først: Skrell og rens grønnsakene og skjær dem i små biter. Ha i sitronsaft, honning og olje og bland det godt. La det stå å trekke et kvarters tid mens  fisken stekes. 


2. Varm opp stekepannen med litt olje i. Dryss litt salt på fisketerningene før steking og stek dem på middels varme til de får litt farge og blir akkurat gjennomstekte. Stekes de for lenge, blir de tørre. 


3. Varm en og en tortillalefse i mikroen på full styrke i 10 sekunder før den fylles. Smør 2-3 ss crème fraîche utover halve lefsen og fordel salat og laks oppå. Brett den andre halvdelen over, eller lag en rull, og server den varm.

Garantert godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...