tirsdag 18. oktober 2016

POTET- OG GULROTRØSTI MED BACON



God og lettvinn tirsdagsmiddag.

Til 4 personer - 9-10 røsti

4 middelsstore vaskede, uskrelte poteter, grovrevet
1 stor vasket gulrot, grovrevet
1/2 løk, finhakket
3 egg
3 ss hvetemel
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
---
smør til steking

bacon til 4 personer
tyttebærsyltetøy

1. Grovriv poteter og gulrot. Klem ut så mye av vannet du klarer.
2. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland det godt sammen.
3. Smelt litt smør i stekepannen på middels varme og legg i 2 ss røre pr. røsti. Trykk det litt ned og form det hvis du synes. Stek tre røsti om gangen til gyldne på begge sider, kanskje 2-3 minutter pr. side. Legg i ildfast form og hold varme i stekeovnen til du har stekt alle sammen.
4. Stek bacon.


5. Legg et par røsti og noen (mange) baconskiver på hver tallerken. Husk tyttebærsyltetøy. Smeltet smør til er en smakssak.

God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...