tirsdag 18. oktober 2016

POTETTERNING MED PESTO


Deilige tapas som er meget enkle å lage. Stekte potetterninger toppet med pesto eller smørbar ost.

Til 4 personer (2 terninger pr. pers.) Men her kan du jo bare flerdoble oppskriften til mange fler.

8 skrelte, kokte poteter i store terninger 3x3 cm
salt
pepper
1 dl olje

Topping:
50 g mykt smør
1 smulet loffskive
1/2 knust hvitløkfedd
1-2 ts pesto, smak til
litt finhakket persille

1. Stek potetterningene i olje på litt under middels varme til de får en gylden farge. Snu dem ofte. Legg dem på tørkepapir og avkjøl. (Alt avskjæret på potetene kan du jo også steke, dryss litt salt på og ha dem som snacks eller til middag.)



2. Rør sammen alt til toppingen.
3. Når potetene er kalde legger du på 1 ts av toppingen. Sett i en pinne og server.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...