tirsdag 18. oktober 2016

SPISEFORESTILLING NR. 1



En Spiseforestilling er et måltid med mange små retter. Det er veldig viktig at det er ganske små porsjoner så gjestene klarer å spise opp alt. Det er alltid vellykket og veldig spennende for gjestene. De gangene jeg har arrangert Spiseforestilling har serveringen vært hemmelig helt til rettene er servert. Da kommer presentasjonen:-) Prøv det en gang du, òg, det er morsomt, men krever mye forberedelse da nesten alt bør være ferdig laget på forhånd, for du bør jo også sitte til bords! Det kommer faktisk an på selskapets art. Litt oppvarming av noen av rettene like før servering kommer du ikke utenom.

Det bør ikke være flere til bords enn 10-12 personer.

Trykk på rettene for link til oppskrift.

1. rett - Røkelaks på agurk
2. rett - Grønn suppe med bacon
3. rett - Liten tomatterte
4. rett - Hvilerett - Kald fruktsuppe
5. rett - Potetterning med pesto
6. rett - Hovedrett - Kyllingsuppe, hot (m/ris)
7. rett - Hvilerett - Smoothie
8. rett - Blåskimmelost med valnøtt og eplesirup
9. rett - Vaniljepannacotta med tindvedgelé

Kaffe og te

Drikke til maten er selvfølgelig opp til hver enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...