søndag 27. november 2016

PANNEKAKER AV RISENGRYNSGRØT MED KREM, SYLTETØY OG SJOKOLADESAUS


Dette er ingen big deal, men en god måte å utnytte rester av risengrynsgrøt på. En god dessert på søndag etter lørdagsgrøten. Har tidligere blogget innlegg om rislapper og riskrem.

Pannekaker av risengrynsgrøt, 10 stk.

1 tallerken risengrynsgrøt
2 dl melk
2 egg
3 dl hvetemel
3 ss smeltet smør
2 ss sukker

kremfløte
syltetøy
sjokoladesaus

1. Bland grøten med melk og egg. For å få en jevn røre er det smart å bruke stavmixer. Da blir også risgrynene most og det blir en tyktflytende, jevn og fin pannekakerøre.
2. Stek pannekaker, de blir lubne og gode og fine å fylle med krem og is og syltetøy og sjokoladesaus og mye mer. God fornøyelse!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...