fredag 23. desember 2016

KAFFEMOUSSE


Legger ut denne oppskriften på nytt da den forrige ble fjernet ved et uhell. Denne desserten er meget rask å lage og er en ypperlig "i siste liten"-dessert. Den kan serveres med en gang den er ferdig laget.

Til 4-5 personer

2 eggehviter
3/4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
1 ss Nescafé
3 dl kremfløte
---
vaniljesaus (Piano?)
litt hakket sjokolade

1. Pisk eggehvitene stive, tilsett sukker, vaniljesukker og kaffepulver og pisk videre til kaffepulveret er oppløst. Ønsker du sterkere kaffesmak kan du ha i 1/2 ss mer kaffepulver.




2. Pisk fløten fløyelsmyk og rør den forsiktig inn i eggehvite-/kaffemassen.



3. Fordel moussen i 4-5 dessertskåler. Ved servering er det godt med litt vaniljesaus på og hakket sjokolade til pynt.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...