fredag 13. januar 2017

KNEKKEBRØD MED KEFIR



Dette er et kjempegodt knekkebrød! Løp og kjøp kefir og lag disse så fort du kan.

Følg oppskrift og fremgangsmåte på emballasjen på bildet under, men lag flere og mindre. Jeg anbefaler å bruke en toppet ss pr. knekkebrød og forme dem til runde knekkebrød på 9-10 cm.

Stekeovn 200 grader i ca. 20 minutter midt i ovnen
Ca. 40 stk.



- Grovhakk tranebærene -




- Skulle røren bli for tykk tilsetter du litt vann, 1/2 dl kanskje -


- Fordel røren på 40 knekkebrød, 5 stekebrett med 8 knekkebrød pr. brett. Har du varmluftsovn steker du flere brett om gangen, men med 10-15 grader lavere temperatur -




2 kommentarer:

  1. Takk for tipset.
    De ble knall gode.
    God helg med god mat og håndball :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...