fredag 24. februar 2017

POTETTÅRN MED LØK OG BACON


Det er spennende å dandere og servere enkel mat på en litt annerledes måte. Som nevnt før en gang elsker jeg å gå i kjøkkenutstyrsbutikker, det være seg i Norge eller i andre land. Det er alltids noe å finne og kjøpe med seg hjem;-) For ikke å snakke om matbutikker;-)


Denne gang ble det disse metallringene som kan brukes til å forme utallige retter i. Som en begynnelse ble det poteter og løk som fikk æren av å innvie ringene. Og med litt stekt hjemmelaget bacon fra Paales eldhus og litt ringlet eplesirup over ble det faktisk en flott kombinasjon.

Det trengs egentlig ikke noen oppskrift her, er bare ment som et tips/forslag til dandering/servering av enkel mat.

*Selskapsservering til daglig*

*Kok poteter med eller uten skall, gjerne skivet. Stek bacon, legg til side og stek løk i baconfettet.
*Legg ringen på tallerkenen og legg poteter og løk lagvis i ringen, krydre med pepper og bittelitt salt, husk at baconet er salt.
*Trykk det godt nedi ved hjelp av en spiseskje og fyll ringen helt opp. Fjern ringen ved å trykke på toppen og dra ringen opp. Legg noen skiver stekt bacon på toppen og noen skiver ved siden av.
*Ha gjerne tilgjengelig litt honning eller eplesirup, eller smeltet smør.
*Litt grønt til pynt.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...