tirsdag 28. februar 2017

RASK FISKESUPPE MED TORSK OG REKER


Deilig fiskesuppe med torsk og reker som lages på rekordtid!

Til 4 personer

1 boks kokosmelk, 4 dl
4 dl vann
2 fiskebuljongterninger
2 gulrøtter i skiver, 1/2 cm
4 middelsstore champignoner i skiver, 1/2 cm
10 cm purre i tynne ringer, 1/2 cm
12 cherrytomater delt i to
---
300 g torsk i terninger 2x2 cm
1 ts grønn currypaste (eller1 ts karri)
1/4 ts chili powder (eller vanlig pepper)
---
25-30 reker
koriander

godt brød ved siden av

1. Ha kokosmelken i kjele og skyll boksen med 4 dl vann. Tilsett fiskebuljongterningene.
2. Kok opp blandingen og ha i alle grønnsakene. Hvis champignonene ikke er helt hvite vil suppen bli lysebrun, men det gjør ingen ting. Kok i 5 minutter og smak til suppen. Skru ned varmen og legg i fisken, som får trekke et par minutter i suppen før den er ferdig.


3. Legg noen reker på toppen av suppen i hver suppetallerken. Pynt med noe grønt, koriander, persille eller gressløk.

Koriander.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...