onsdag 8. mars 2017

KYLLINGWOK, ENKEL


"Verdens enkleste" kyllingwok med få ingredienser er rask å lage. Med ferdig woksaus er det ingen kunst å trylle frem et spennende og smaksrikt måltid på kort tid. Lettvint på en travel hverdag.

Til 4 personer

2 kyllingfileter
1 løk i båter
1 rød paprika i strimler
1 grønn paprika i strimler
olje til steking
1 pk woksaus
evt.1/4 dl sweet chilisauce
1 dl vann
---
3 dl langkornet ris kokes etter anvisning på pakken

1. Sett over ris til koking.
2. Stek løk i panne på middels varme til myk og blank. Legg til side.
3. Stek paprikastrimlene i 4-5 minutter på middels varme, legg til side. De skal fremdeles være sprø.


4. Kyllingfiletene er enklest å skjære i strimler i halvfrossen tilstand. Stek dem til gjennomstekte et par minutter. Da de er så tynne går det rimelig fort.


5. Bland alt sammen i stekepannen og varm det forsiktig opp, tilsett woksausen og bland det godt. Vil du ha mer smak og saus tilsetter du litt chilisaus og vann. Det blir helt perfekt.





Å spise med pinner er ikke vi nordboere helt fortrolig med, men med øvelse går det bedre og bedre.


 6. Legg maten opp på tallerkener med ris underst. Lykke til med pinnespisingen! Det kan ta sin tid;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...