mandag 17. april 2017

RULLEKAKE MED GUL ICING/MELISMASSE/SUKKERPASTA


Fin dessert 2. påskedag.

Stekeovn 200 grader i 12 minutter midt i ovnen

3 egg
1 1/2 dl sukker
2 dl siktet hvetemel
1 ts bakepulver

3 dl aprikossyltetøy
1 dl appelsinjuice

1 pk kremfløte, 3 dl
2 ss sukker

Icingen/melismassen/sukkerpastaen på denne kaken er kjøpt. Se HER for oppskrift jeg har brukt tidligere til en Valentinkake. Tilsett fargestoff  (gul konditorfarge eller Wiltonfarge) og kna så massen får en jevn farge.

1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis og rør forsiktig inn siktet hvetemel og bakepulver.
2. Bre røren utover et bakepapir på stekebrett og stek kaken midt i ovnen i 11-12 minutter.
3. Hvelv kaken ned på et klede og dynk den med litt juice. Smør syltetøyet raskt utover hele kaken og rull den fast sammen fra langsiden ved hjelp av kledet. Avkjøl kaken på rist i kledet.



4. Hvis du skal arbeide videre med kaken er det lurt å dele den i to. Da blir den lettere å arbeide med.


5. Denne gule melismassen kjøpte jeg i Spania og er veldig myk og god å kjevle ut tynt. Kjevle den ut så den passer til kaken. Dryss litt melis under for sikkerhets skyld før du kjevler.


6. Pisk fløten med sukker til fast krem, men stopp i tide!


7. Du kan enten smøre krem utover melismassen og legge kaken oppå, eller ha krem på toppen av kaken og legge den opp ned på melismassen. Så smurte jeg kremen på sidene og pakket den inn i melismassen. O la la..



8. Legg kaken på fat og pynt den som du vil.

Fin dessert 2. påskedag i strålende solskinn;-)

1 kommentar:

  1. Thanks Admin Nice Post Keep UpDate.Thank You For Awesome Webside

    Top 10 Most Popular Ebook Collection Free Download Please Visit Our Website


    http://get-download-freee-books.blogspot.com/

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...