tirsdag 1. august 2017

EPLE- OG FENNIKELSALAT


Enklere salat finnes ikke. Denne passer utmerket til stekt, hvit fisk eller fiskekarbonader. Litt syrlig og frisk. Kjøp en fennikel i dag, den smaker og lukter anis  -  litt lakris. Kjempegodt!

Du trenger til 4 personer:
1 fennikel
1 eple, grønt eller rødt
--
Dressing:
2 ss sitronsaft
2 ss eplesirup eller acasiehonning

1. Skyll grønnsakene og del fennikelen på langs (du trenger sannsynligvis bare den halve, resten kan du blande i en annen salat). Del den i to på langs igjen og skjær i tynne skiver, stilkene, òg. Legg dette i salatbollen.
2. Fjern kjernehuset og del eplet i 6 båter og skjær i tynne skiver. Legg i salatbollen.
3. Rør sitronsaft og eplesirup/honning godt sammen og hell dette i salatbollen. Bland alt godt og la stå å trekke et kvarters tid. Voilà! Server:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...