onsdag 18. oktober 2017

KJØTTDEIGGRYTE MED EPLE



Til 4 personer

1 løk, grovhakket
2 ss olje
400 g kjøttdeig
2 hvitløkfedd, finhakkede
1 selleristilk i terninger
1 eple (med skall) i terninger
1/2-1 boks hermetiske tomater, 200 g/400 g
1 ss tomatpuré
1 dl vann
3/4-1 ts salt
1/3 ts chili powder (sterkt!)
1 ss eplesirup eller honning
1 ts ras-el-hanout (eller garam masala)

godt brød

1. Stek løk i olje til myk og blank. Stek videre ved å blande i kjøttdeigen, mens den hakkes i mindre biter til kornete. Stek til den har skiftet farge. Tilsett hvitløk, selleri, eple, tomater, tomatpuré og vann og la dette koke i 5-7 minutter.
2. Smak til med salt og pepper, eplesirup/honning og krydder.


3. Server dette med godt brød, ris eller pasta til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...