søndag 13. mai 2018

REKESUPPE MED REKEKRAFT, TOMAT, STILKSELLERI OG KOKOSMELK M.M.


Som nevnt i et tidligere blogginnlegg - ikke kast rekeskallet. Det kan du koke kraft på og ha til en deilig suppe senere. Dagens rekesuppe er laget med bl.a. rekekraft. Søk på REKEKRAFT på bloggen så finner du oppskriften der.

Til 4 personer som forrett

1 boks tomater
1/2 l rekekraft (evt. vann + 2 fiskebuljongterninger)
2 stilker selleri i mindre biter
---
1 liten pk. kokosmelk, 2 1/2 dl eller en box 4 dl
1 ts tørket dill eller tilsvarende fersk dill
1 ts paprika
1-2 ts sukker
salt
pepper (evt. litt chili powder)

yoghurt

1/2 l reker med skall (ta vare på skallet)

flatbrød eller noe annet brød

1. Bland tomater, kraft og selleri i kjele og kok dette til sellerien er mør. Mos blandingen med stavmixer.
2. Tilsett kokosmelk og krydder og smak suppen godt til. Prøv deg frem med sukker, selv om kokosmelken er søt.


3. Øs opp suppen i suppetallerkener, legg en ss yoghurt i hver porsjon og rekene oppå. Pynt med noe grønt hvis du har. Gled deg til en deilig suppe!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...